Fravær og ferie

Når dit barn er fraværende

Fravær 

Hvis dit barn er enten pga. sygdom eller en fridag, vil vi gerne have besked inden kl. 9:30, så vi nemmere kan planlægge dagens aktiviteter.

Krav på ferie

For dit barn er det at gå i en dagsinstitution, det samme som at have et fuldtidsjob. Derfor har dit barn krav på at holde ferie ligesom alle os andre - en tid hvor han/hun kan koble af og holde fri for at udvikle sig og trives i hverdagen.

Meld ferie

Vi skal planlægge ferieperioder og sætte personale på vagtplanen i forhold til mængden af børn og planlægge aktiviteter for de børn der er i huset i ferieperioderne. Derfor spørger vi dig, i god tid inden ferieperioden og forventer svar om, hvornår du har brug for at dit barn er her i børnehaven/vuggestuen. 

Der ligger ferielister på AULA, hvor du kan melde dit barns ferie. Det er vigtigt, at du udfylder listerne, da vi gerne vil forsøge at planlægge personalets ferieafholdelse når der er færrest børn i institutionen. På den måde vil der i dagligdagen være flere varme hænder til dit barn

Vores forventning

Vi forventer at dit barn holder ferie, og gerne mindst tre uger over sommeren og et par uger, jævnt fordelt over resten af året. Vi forventer at Du overholder tidsfrister og svarer på, hvornår dit barn holder ferie.

Du kan forvente: at vi sikrer det rigtige antal personaler til, at passe på og aktivere dit barn, også i ferieperioderne.

 

Siden er sidst opdateret 22. december 2021