Jul i børnehaven

Tror du på nisser?

Hvert år tage alle børn og voksne ud til Bildsøskov, for at lede efter vores nisser. Nisserne lander gerne fra Grønland den sidste torsdag i november.

Børnene elsker at få dem med hjem i børnehaven og nyder at de bor hos os i hele julemåneden.

Breve fra nisserne

Hver uge får vi breve fra nisserne, hvor de fortæller om hvordan det går med at få styr på alle julegaverne.

Nisserne tikker om godter og julesange, de laver masser af nissedrillerier og spiser den risengrød vi stiller frem til dem. Børnene elsker bare julen og nisserne.

Luciafest

I stillinge børnehave afholder vi hvert Luciafest for alle forældre og søskende.

Spilopperne som er de ældste børn i børnehaven, går LUCIA og synge forskellige julesange, som de har øvet sig på i flere uger.

På stuerne serveres der kaffe og juleknas, julemusikken lyder i baggrunden og børn og voksne hygger sig, imens julestemningen breder sig.

Krybbespil i kirken

I den sidste uge op til jul, går både børnehave- og vuggestuebørn i kirke. Spilopperne er med til at spille krybbe spil og der synges forskellige julesange sammen med børn fra en anden institution og børn fra dagplejen. Når vi kommer hjem fra Kirke besøget spiser vi Risengrød i hele huset.

Børnejulefrokost

En af dagene i december spiser vi julefrokost på alle tre stuer. Alle børnene medbringer en ret til frokosten, og så bliver der ellers spist leverpostej med bacon og meget mere.

 

Siden er sidst opdateret 6. januar 2023