Skovdag

Fællesskov tur hver måned

Da vi er genhuset er skovturene i øjeblikket lavet om til fællesture på forskellige destinationer i Slagelse by. Her under kan du læse hvordan vores skovdage normalt foregår.

Ud i naturen

Både personale og børn her i i institutionen elsker, at være ude i naturen hele året rundt. Her nyder vi naturens fantastiske rammer med både solskin, vind, regn og sne eller frost.

Skovdagen

Den sidste torsdag i hver måned tager hele huset på fællesskovtur ud ti Bildsøskov. Vi tager bussen fra børnehaven til skoven og tilbage igen.

Denne formiddag er skoven børnehavens fysiske ramme for leg og eksperimenter. Vi kigger efter tegn på at årstiderne skifter, lytter efter dyre lyde, finder spor og meget mere.

Når det er skovdag, er vi tilbage i børnehaven senest klokken 13.00. 

Påklædning og madpakke

Det er meget vigtigt for Dit barn at have den rigtige påklædning på, ellers kan en skovtur blive en trist affære.

Hvis vi skal blive i skoven til frokost tid, skal Dit barn med bringe en god madpakke, som egner dig til at have med på tur, samt en god drikkedunk.

De store børnehavebørn skal selv bære deres madpakker og drikkedunke. Så er dit barn en del af storegruppen, er det vigtigt at han/hun har en god rygsæk med, som sidder godt på ryggen.

Små mælkebøttebørn

NB! De mindste vuggestuebørn bliver i børnehaven den dag og nyder hele huset, legetøj og legepladsen for dem selv.