Grundplan

Hvordan er vores fysiske rammer?

Legepladsen

Ude fra ligner Stillinge børnehave mest af alt en gammel villa, men bag huset gemmer sig vores skønne oase - en kæmpe legeplads, med bålsted, bakke, rutsjebane, træværksted, legehuse, fodboldbane, tarzanbane og masser af frugttræer. 

Et lille hegn deler legepladsen, sådan at vores små vuggestuebørn - mælkebøtterne trygt kan boltre sig i lidt mindre rammer.

På den lille legeplads er der halvtage langs alle vinduer, så vi kan søge i ly for regn og vind uden at behøve at gå inden døre. Samtidig er den ene af vores to sandkasser placeret under halvtaget.

Mælkebøtten/vuggestuen

Vuggestuen er placeret i den ene ende af huset. De har deres egen garderobe, eget badeværelse, et stort grupperum og et mindre grupperum.

Liggehallen hvor de fleste af børnene sover til middag er placeret i forbindelse med vuggestuen.

Multirum

Vi har et dejlig stort multirum, med forskellige motoriske redskaber, ribber, bolde, puder, hulahopringe m.m. 

Rummet bruger vi til forskellig motorisk udfoldelse, møde sted for fællesaktiviteter, så som fredagssang og afslutningsfester, teater og pædagogiske aktiviteter og projekter.

Desuden bruger vi rummet som en form for puderum hvor de børn der har brug for det har mulighed for at boltre sig.

Køkken/tegnestue

Vi har et stort køkken. I køkkenet bliver der ofte bagt boller, en aktivitet som børnene meget gerne vil være med til. Vi holder maddage på de respektive stuer, hvor det er børnene der laver mad og de voksne der guider.

Da køkkenet er stort nok til det, har vi valgt at have alle vores kreative artikler i den ene side af køkkenet. Her er der mulighed for at sidde og udfolde sig i mindre grupper.

Solsikkestuen/mellemgruppen

Solsikken er inddelt i flere rum. De har 4 mindre rum og et stort grupperum. De små rum skifter i indretning alt efter hvad den pågældende børnegruppe har brug for.

Solsikken har sit eget badeværelse og en garderobe der støder op til Spiloppernes.

Spilopstuen/storegruppen

Spilopperne har et stort grupperum. I det ene hjørne er der bygget en hule i to etager. Rummet er inddelt i forskellige legezoner, som skifter efter børnenes behov.

Overfor stuen har de et lille ekstrarum, som bruges til alt fra puderum, til stillerum med LEGO byggeri.

Spilopperne har deres eget badeværelse og en garderobe der støder op til Solsikkernes.